Galéria
 
 
BŐVEBBEN
 
Nyitva tartás
 
Hétfő, Szerda, Csütörtök: 13:00-21:00
Kedd, Péntek: 07:00-13:00
Szombat:        Bejelentés alapján
Vasárnap:       ZÁRVA
 
Bővebben
 
RÓLUNK
 
Természetes vágyunk, hogy nap mint nap jól érezzük magunkat a bőrünkben, s minden reggel rámosolyoghassunk tükörképünkre, mert tetszik, amit látunk.

Ám időnként bizony előfordul, hogy elégedetlenek vagyunk a látvánnyal, mert a fáradtság, a stressz, a rossz táplálkozási szokások, a felettünk eljáró évek nyomot hagynak arcunkon, bőrünkön. Ilyenkor elkedvetlenedünk, és már szinte észre sem vesszük a bennünk továbbra is ott lakozó szépséget.

Mi, a Marika Kozmetika szakemberei éppen azért választottuk a kozmetikus hivatást, hogy segítsünk újra felfedezni az emberi arc és test szépségét, hogy visszaadjuk kedves Vendégeink önmagukba vetett hitét, hogy tőlünk mosolyogva távozva ismét szépnek, vonzónak, fittnek és fiatalnak érezzék magukat, s ragyogásukat a külvilág is észrevegye, elismerje.

IDE KATTINTVA MEGISMERHETI MUNKATÁRSAINKAT!

Ennek érdekében minden eljárásunk, kezelési módszerünk kialakításánál messzemenőkig figyelembe vesszük vendégeink igényeit és alkati adottságait, az egyes kezeléseket is úgy építjük egymásra, hogy mindenkinél a lehető legjobb eredményt érhessük el.

Kiemelt hangsúlyt helyezünk arra, hogy minél magasabb színvonalon és vendégeink maximális megelégedésére folyamatosan megfeleljünk a mai szakmai világ elvárásainak, ezért rendszeresen bővítjük ismereteinket az új technológiákról, eljárásokról, készítményekről, kezelési módokról és azok hatásairól, s munkánk során alkalmazzuk is azokat.

Üzletünket igyekeztünk úgy kialakítani, hogy vendégeinket kellemes, harmonikus környezet fogadja, ahol nem csupán szépülnek, de testileg-lelkileg fel is frissülhetnek a kezelés során.

Egy őszinte, elégedett mosoly számunkra is azt jelzi, hogy jól végezzük a munkánkat.

 

Oldal 1/2   [ 1 | 2 ]    Következő »