Galéria
 
Aranykezelés képek Mikrodermabrázió képek Videók
 
BŐVEBBEN
 
Nyitva tartás
 
Hétfő, Szerda, Csütörtök: 13:00-21:00
Kedd, Péntek: 07:00-13:00
Szombat:        Bejelentés alapján
Vasárnap:       ZÁRVA
 
Bővebben
 
Guinot kezelések
 
Csökkennek a ráncok, a bőrpír és a pigmentfoltok

Ma már minden kezelés alapja a bőrradír gépesített változata, miután minden hatóanyag a legnagyobb százalékban szívódik fel, de komoly bőrhibák eltüntetését segíti (pl.: heg, folt).

Ahhoz, hogy a kezelések során bevitt hatóanyagok jobban kifejthessék hatásukat és a smink is jól mutasson az arcon, szükséges az arcbőr felső, elöregedett hámrétegének eltávolítása. A mikrodermabráziós eljárást –azaz a mechanikai hámlasztást – egy elektronikusan vezérelt, gyémántfejes modern készülékkel végezzük, amely gyengéden és kontrollált módon távolítja el a szaruréteget. A felső hámréteg lecsiszolása után fokozódik a bőr vér-és nyirokkeringése, felgyorsul a működőképes bőrsejtek képződése, mindez elősegíti a bőr megújulását, a gyógyhatású krémek felszívódását. A kezelés hatására látványosan javul a bőrkép, selymesebbé, rugalmasabbá, fiatalosabbá, ránctalanabbá válik.

 

Guinot kezelés

Mikrodermabráziós eljárás alkalmazásával gyors, látványos és tartós eredmény érhető el a felszíni ráncok, szarkalábak, aknék, pigmentzavarok (májfoltok, öregedési foltok), hegek, striák, narancsbőr egyéb bőrproblémák mérséklésére illetve megszüntetésére.