Galéria
 
Aranykezelés képek Mikrodermabrázió képek Videók
 
BŐVEBBEN
 
Nyitva tartás
 
Hétfő, Szerda, Csütörtök: 13:00-21:00
Kedd, Péntek: 07:00-13:00
Szombat:        Bejelentés alapján
Vasárnap:       ZÁRVA
 
Bővebben
 
Gyanták
 
Esztétikai vagy higiéniai céllal egyre többen – hölgyek és urak egyaránt – igénylik arc- és testszőrzetük eltávolítását, amelyhez a gyantázás tartós eredményt, sima, bársonyos bőrfelületet, gyengébb és fokozatosan ritkuló szőrzetet biztosít.
Vendégeinknek – elképzelésük, igényük szerint – több szolgáltatást kínálunk, választhatják külön-külön egy-egy testrész gyantázását, de a teljes arc-és testszőrzet, beleértve az intim testrészek szőrzetének eltávolítását is, melyek az alábbiak:

-Bajuszgyanta
-Állgyanta
-Teljes arcgyanta
-Lábgyanta térdig
-Lábgyanta combon
-Teljes lábgyanta
-Kargyanta
-Hónaljgyanta
-Bikini gyanta
-Bikini+popsi gyanta
-Teljes fazon gyanta
(Az egyes eljárások aktuális árai az „Árak” menüben találhatóak.)

Munkatársaink a gyantázási eljárást nagy szakértelemmel, teljes odafigyeléssel, gyorsan és szinte fajdalommentesen végzik.
A karon és a lábon a szőrtelenítést patronos gyantával végezzük, amellyel nagyobb felületekről a felesleges szőrzet gyorsan és könnyen eltávolítható.
A kisebb, ám jóval érzékenyebb bőrfelületek (arc, hónalj, intim testrészek) esetén azonban mindig folyékony (ún. barna), antiallergén, természetes alapanyagokból készült gyantát használunk, amelyet a sterilitás biztosítása érdekében gyantapálcikával viszünk fel a bőrre. Ez az eljárás igen kíméletesen távolítja el a nem kívánt szőrszálakat.  
A frissen gyantázott bőrfelületeket hűsítő-nyugtató készítményekkel kezeljük, hogy vendégeink számára minél nagyobb komfortérzetet biztosítsunk.