Galéria
 
Aranykezelés képek Mikrodermabrázió képek Videók
 
BŐVEBBEN
 
Nyitva tartás
 
Hétfő, Szerda, Csütörtök: 13:00-21:00
Kedd, Péntek: 07:00-13:00
Szombat:        Bejelentés alapján
Vasárnap:       ZÁRVA
 
Bővebben
 
TANULÓK
 
"Megalakulásunk óta szívesen foglalkozunk tanulókkal"

A „Marika Kozmetika” munkatársai számára a kozmetikus mesterség nem csupán szakma, hanem hivatás, hiszen emberekkel dolgozunk, akik egyedi igényeihez, elvárásaihoz, hangulatához az eredményes munkavégzés és vendégeink elégedettsége érdekében nekünk magunknak is teljes mértékig alkalmazkodnunk kell.

Mindez nem csupán az elméleti ismeretek precíz és pontos elsajátítását, de a gyakorlati jártasságot, a megfelelő fizikai és lelki állóképességet is feltételezi.
Meggyőződésünk, hogy a szakmát – természetesen az iskolában tanult elméleti tananyag megfelelő ismerete mellett – valójában a gyakorlatban lehet igazán elsajátítani.
Éppen ezért már megalakulásunk óta szívesen foglalkozunk tanulókkal, akiket az iskolában szerzett szakmai ismeretek mellett az egyes kozmetikai eljárások szakszerű gyakorlati végrehajtására, a technikai eszközök rendeltetésszerű használatára, a vendégekkel való megfelelő kommunikációra oktatunk.

Kozmetikai üzletünk kiterjedt kapcsolatrendszerrel rendelkezik, így több szakképző intézménnyel működünk együtt, ahonnan tanulóinkat várjuk.
Fiatal gyakornokaink részére elméleti képzésük szinte teljes időtartamára biztosítjuk a gyakorlati oktatást, így a „Marika Kozmetika” mindennapi életének már tanulmányaik megkezdésekor is részesévé válhatnak.
Megelégedésünkre szolgál, hogy az elmúlt évek során több volt tanulónk sikerrel vette az akadályokat és ma már elismert kozmetikus szakemberként tevékenykedik.